Samen ontwikkelen we een drie- dimensionale oplossing

Hoe integreer je een 3D printing proces in je business?

Testen, uitproberen, aanpassen en weer proberen. Alleen de apparatuur in huis halen is niet voldoende om het je project te laten slagen. Additive manufacturing betekent vaak dat je je business model en je productie apparaat moet herdefiniëren. Het is niet alleen een andere manier van denken maar vooral ook van doen. Door kennis uit te wisselen met de meest ervaren engineers kom je tot een werkend plan. Ontdek hoe Citoforma jouw business kan helpen met jouw eigen advanced 3D printing solutions.

3D printing voor de maakindustrie

Wat wil jij verbeteren of versnellen? De innovatiesnelheid in het algemeen of wil je heel specifiek fast prototyping direct vanuit je 3D tekenpakket kunnen realiseren? Wil je de gehele productontwikkeling naar een hoger niveau krijgen of wil je juist heel klantspecifieke in kleine oplagen kunnen produceren? Met additive manufacturing kan dit allemaal. Het is binnen handbereik en het is betaalbaar! 

De ontwikkeling van 3D productiestraten gaat razendsnel en de wet van Moore is springlevend van toepassing. Tot een paar jaar geleden kostte het miljoenen om je fabriek gereed te maken voor 3D productie, nu is het kostentechnisch interessant. En de kwaliteit van de output is extreem verbeterd. Ben je business developer of producent van seriematig hardware? Kom eens praten met de engineers van Citoforma. Wij zoeken graag samen met jou de grenzen van het haalbare op. Meld je aan voor een online kennissessie.

De 3D printing productiestraat voor tandtechnici

Je wilt sneller tandtechnische producten kunnen ontwikkelen in een gebruiksvriendelijke en hoogwaardige 3D productiestraat? Want op kwaliteit wil je niets inleveren. Wij helpen je de juiste apparatuur te kiezen waarbij de kwaliteit ook nog eens verbetert. Deze zorgvuldig geselecteerde 3D printingoplossingen bieden wij aan voor een betaalbare prijs.

Speciaal voor tandtechnici hebben we online Q&A sessie waarbij tandtechnici hun vakinhoudelijke ervaringen met je delen. Zo krijg je van vakgenoten kennis uit de dagelijkse praktijk en de voordelen en nadelen van 3D printing helder in kaart. Meld je hier aan voor deze online Q&A sessie.

Industry

Industry

De zwaarste specs en de hoogste eisen voor 3D manufacturing in de industrie

Even een printer naar binnen rijden, stekker erin en klaar….vergeet dat maar. Gedegen engineering en maatwerk voor jouw industrie is key voor het succesvol kunnen implementeren van een additive manufacturing productiestraat. Door de nauwe samenwerking met de HP, Kodak en Henkel kan Citoforma oplossingen ontwikkelen die voldoen aan de pittigste eisen die jouw industrie stelt. Wij zoeken graag samen met jou de grenzen van het haalbare op. Neem contact op met onze consultants en engineers.

Een gezond bewegingsapparaat, dát wil iedere patiënt

Een prothese, nieuwe heup, kaakgewricht, schedeldak of kunstmatig bot… we hebben het over het het ultieme maatwerk voor het menselijk lichaam. Dat is niet iets wat je via Bol.com bestelt; het is hooggekwalificeerd vakwerk van specialisten. Door de steeds preciezere apparatuur en de hoogwaardige resins kun je in de medische wereld nu sneller en nauwkeuriger werken dan ooit. Citoforma laat je graag zien wat de mogelijkheden zijn en helpt je met chirurgische precisie. Neem contact op met onze consultants en engineers.

Education

Education

Educatie is de bron van alle innovatie

Door studenten aan de slag te laten met de briljante 3d technologie breng je de innovatie naar een hogere versnelling. Prikkel je studenten en daag ze uit door theoretische kennis toe te passen en dingen te ontdekken die ze vooraf niet hadden verzonnen. Een eureka moment door toeval en experiment. Laat ze proeven, proberen en presteren met 3d techniek. Je levert studenten af met innovatiekracht die waarde creëren in het bedrijfsleven en de lokale economie. Met welke software & hardware laat je deze studenten studeren en werken? Citoforma helpt en adviseert graag om de beste keuzes te kunnen maken. Neem contact op met onze consultants en engineers.

LOGO_CITOFORMA_WEB

Advanced 3D Printing Solutions

CITOFORMA_PAND_343x220

Wasaweg 3
9723 JD Groningen
Nederland

KVK: 80111734
BTW: NL861558236B01

Ontdek alle 3D Printers
in de Citoforma Store

Services

Kennispartner
Solution provider
3D printers Sales & Implementatie
Maintenance & Repair
Technical support
Educatie & Opleiding
Financiering

ICON_CITOFORMA_WEB
Scroll to Top