Sterke partners
die de benchmark zettenin 3D printing

Additive manufacturing is bereikbaar voor bedrijven en opleidingen in heel Europa. 

Dit komt onmiskenbaar door de ervaring en innovatieve slagkracht van Citoforma, versterkt door de stevige partnerships met spelers van wereldformaat:

HP leading 3D printer manufacturer

HP is ooit begonnen in een garage in Palo Alto (net als die andere techreus uit silicon valley) en is nu is één van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven. HP is van oudsher bekend om zijn printer hard- en software. Hun roots zijn duidelijk zichtbaar in de hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten die zij ontwikkelen op het gebied van additive manufacturing. Lees meer >

LOGO_HP_COLOR

Henkel Loctite

Het succes van additieve productie hangt voor 95% af van de kwaliteit van het printresultaat. De grondstoffen en resins zijn daarom cruciale ingredienten voor hoogwaardige productie. Citoforma werkt nauw samen met de R&D afdeling van Henkel om voor jouw specifieke producteisen de juiste materialen te ontwikkelen.
Lees meer >

LOGO_HENKEL_COLOR

Smart 3D Kodak zet de nieuwe standaard voor productmakers

Een platform dat is ontworpen voor de productie van hoogwaardige onderdelen. Betrouwbare en capabele 3D-printers gecombineerd met slimme software en materialen. Om de prestaties, herhaalbaarheid en uptime te garanderen die vereist is in een productieproces. Lees meer >

LOGO_SMART3D_COLOR
ICON_CITOFORMA_WEB

Sterke partners die de benchmark zetten in 3D printing

Additive manufacturing is bereikbaar voor bedrijven en opleidingen in heel Europa. Dit komt onmiskenbaar door de ervaring en innovatieve slagkracht van Citoforma, versterkt door de stevige partnerships met spelers van wereldformaat:

Al onze merken

Additieve manufacturing is een breed begrip. Voor elke toepassing zoeken wij de samenwerking met gespecialiseerde bedrijven, leveranciers en kennispartners. Het wereldwijde netwerk van specialisten hebben wij voor u binnen handbereik.

LOGO_GRAPHY_COLOR
LOGO_ACKURETTA_COLOR
LOGO_CARIMA_COLOR
LOGO_RAISE3D_COLOR
LOGO_ENVISIONTEC_COLOR
LOGO_ASIGA_COLOR
Materialise
LOGO_HP_COLOR
Normfinish 3D postprocessing
LOGO_HENKEL_COLOR
LOGO_SMART3D_COLOR
LOGO_CITOFORMA_WEB

Advanced 3D Printing Solutions

CITOFORMA_PAND_343x220

Wasaweg 3
9723 JD Groningen
Nederland

KVK: 80111734
BTW: NL861558236B01

Ontdek alle 3D Printers
in de Citoforma Store

Services

Kennispartner
Solution provider
3D printers Sales & Implementatie
Maintenance & Repair
Technical support
Educatie & Opleiding
Financiering

ICON_CITOFORMA_WEB
Scroll to Top