Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

SNN Subsidie projecten

Project 1: Marketing Innovatie

Aanleiding

Citoforma levert producten en diensten rondom 3D printers aan zakelijke afnemers: printers, onderdelen, grondstoffen, onderhoud, kennis en service. Om aansluiting te houden bij de ontwikkelingen in de maatschappij, wil Citoforma ook commercieel gezien blijven innoveren.

Doelstelling

Citoforma maakt daarom in 2021 de stap van persoonlijke netwerk marketing en sales naar innovatieve digitale inbound marketing en sales, zonder daarbij de persoonlijke factor te verliezen. Om deze transitie mogelijk te maken ontvangt Citoforma een subsidie die mede mogelijk is gemaakt door de Europese Unie.

 

Project 2: Organisatie Innovatie

Aanleiding

Om te kunnen voldoende aan de nieuwe markttrend wil de organisatie een nieuw verdienmodel ontwikkelen voor de B2B markt, en haar organisatie zo inrichten dat ze in staat is haar interne processen op dit nieuwe verdienmodel aan te passen.

Doelstelling

Citoforma breidt zijn organisatie daarom in 2021 uit naar een ook B2B gerichte organisatie. Om deze transitie mogelijk te maken ontvangt Citoforma een subsidie die mede mogelijk is gemaakt door de Europese Unie.

Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling
LOGO_CITOFORMA_WEB

Advanced 3D Printing Solutions

CITOFORMA_PAND_343x220

Wasaweg 3
9723 JD Groningen
Nederland

KVK: 80111734
BTW: NL861558236B01

Ontdek alle 3D Printers
in de Citoforma Store

Services

Kennispartner
Solution provider
3D printers Sales & Implementatie
Maintenance & Repair
Technical support
Educatie & Opleiding
Financiering

ICON_CITOFORMA_WEB
Scroll naar boven